Specialinventar

Hvad er Specialinventar.....

Specialinventar er i sagens natur noget der bliver lavet specielt til et givent formål, og derfor ikke noget alle kan udføre. Vi har tre områder, der gør os til en af Nordens førende indenfor produktionen af specialinventar. Det første område er vores produktions faciliteter, der er baseret på at skulle producere specialinventar. Det andet er vores vidensbaserede og løsningsorienterede setup. Det tredje og nok vigtigste område er vores medarbejdere, deres knowhow og passionen for at skabe specialinventar.

Et nyt projekt starter altid med en grundig research, og sammensætningen af det rigtige team. Det er vigtigt, at de rigtige kompetencer er tilstede omkring projektet, for på denne måde skabes de bedste løsninger.

Projektmæssigt er det vigtigt for os, at der i hele processen fra idé og produktudvikling, til produktion og aflevering/ montering er gennemsigtighed, derfor er et tæt samarbejde og åben dialog en selvfølgelighed. Gennem hele processen er du en del af projektet.

De rigtige løsninger kommer ikke ud af ingenting. For at være en kompetent samarbejdspartner, stiller vi høje krav og forventninger til os selv. Hver eneste projekt får 100% opmærksomhed, dette ses i de færdige løsninger.