Om os

Om Spørring

Spørring er en moderne snedkervirksomhed, der producerer specialinventar og interiør til de individuelle løsninger. Vi samarbejder med indretningsarkitekter og arkitekter om de bedste inventarløsninger i hele Norden.

Vores fokus er på at skabe skræddersyet specialinventar med udgangspunkt i dine behov og ønsker. Du er med hele vejen fra idé til produktion til montering af den færdige speciallavede inventarløsning.

Vi har kompetente og dedikerede medarbejdere med mange års erfaring i specialinventar. Du kan kende vores håndværk på den høje kvalitet med flot finish.

Hos os kan du få løst ethvert indretningsbehov. Alt konstrueres til den konkrete opgave, og vi garanterer et fantastisk resultat – hver gang.

Historie

Spørring A/S blev grundlagt af Robert Spørring i 1988.

Robert Spørring er uddannet møbelsnedker og har arbejdet med inventar siden 1978.

Det hele startede i en lade med heste, hvor de første inventarløsninger til butikker blev lavet.

Robert Spørring var begejstret for at nørde med detaljerne i snedkerhåndværket og for at lave inventar, der skilte sig ud fra mængden. Han så på den måde en mulighed for at opfylde sine kunders individuelle behov.

Lidt efter lidt blev der mulighed for at udvide, og i 1990 byggede Robert Spørring den første produktionshal i Gedved. Spørring A/S fik samarbejde med arkitekter og begyndte at fremstille specialfremstillet inventar til restauranter og cafeer.

Spørring A/S laver specialinventar til blandt andet museer, skoler, hospitaler, cafeer og restauranter, og er blevet en af landets mest kendte producenter af skræddersyet specialinventar, som altid sætter dine behov og ønsker i første række.

Vores Værdier